Corné Broekman

Mede eigenaar – gezinsman

Sinds april 2005 ben ik werkzaam in het familiebedrijf Broekman Administratie & Fiscale Diensten. Een goede samenwerking met de klant is naar mijn idee van belang om de (administratieve) zaken op een juiste wijze te kunnen verzorgen. Ik ben 4 dagen per week aanwezig (woensdag vrij). Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag rondom het huis en met het gezin (mijn vrouw Laura en kinderen Steven en Anouk).

Beschikbaar op: alle dagen


Corrie Broekman

Mede eigenaar – oprichter

In 1990 ben ik vanuit huis gestart met Administratiekantoor Broekman, inmiddels uitgegroeid tot een allround servicegericht kantoor onder de naam Broekman Administratie & Fiscale Diensten. Met plezier zie ik dat de volgende generatie het overneemt, maar toch blijf ik nog betrokken bij een aantal van mijn trouwe klanten en verzorg ik de personeelsadministratie. Ik werk nog drie dagen per week (maandag, dinsdag en donderdag). De andere dagen geniet ik van mijn kleinkinderen, ben ik actief als vrijwilliger en ga ik graag samen met mijn man Gerrit op vakantie met de caravan of genieten we wandelend van onze eigen omgeving.

Beschikbaar op: ma, di, do


Janine Broekman

Mede eigenaar – actief op vele vlakken

Begin 2013 ben ik gaan werken in ons familiebedrijf. Mijn grootste drijfveer zijn de mensen achter de onderneming. De ondernemersgeest werkt aanstekelijk en geeft mij ook altijd weer andere inzichten. Samen met de ondernemer vertaal ik de cijfers naar de dagelijkse gang van zaken. Ik werk 5 dagen per week, maar ga op dinsdag en donderdag wat eerder naar huis om mijn dochters Isa en Meike van school te halen. Graag breng ik tijd door met mijn gezin, maar ook naast mij werk blijf ik ondernemend. Zo ben ik lid van JCI Lek en Linge, werk ik als trouwambtenaar en rijd ik een paar keer per week paard.

Beschikbaar op: alle dagen


Linda Schlahmilch

Ondersteuner – kordaat

Sinds 1 mei 2015 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Broekman Administratie & Fiscale Diensten. Als u ons kantoor belt, is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ook beheer ik al het (elektronisch) berichtenverkeer met de Belastingdienst. Mijn andere werkzaamheden zijn onder andere het boeken van administraties, voorbereiden van de aangiften omzetbelasting en het voorbereiden van de jaarrekeningen. Tenslotte ondersteun ik Corrie, Corné en Janine waar nodig. Ik werk 4 dagen per week (dinsdag vrij). Ik woon in Maurik, samen met mijn man en onze drie kinderen. Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan mijn gezin en loop ik graag hard.

Beschikbaar op: di, do, vr

Copyright © - Broekman Administratie & Fiscale Diensten 2020
Menu

Adres

Oudenhof 2A
4191 NW Geldermalsen
(0345) 57 31 78
info@broekman-administratie.nl

Openingstijden

ma-vr 08:30 - 17:00