Corné Broekman

Mede eigenaar – gezinsman

Sinds april 2005 ben ik werkzaam in het familiebedrijf Broekman Administratie & Fiscale Diensten. Een goede samenwerking met de klant is naar mijn idee van belang om de (administratieve) zaken op een juiste wijze te kunnen verzorgen. Ik werk 5 dagen per week. Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag rondom het huis en met mijn kinderen Steven en Anouk. Ook ben ik werkzaam als vrijwilliger in evenementenhulpverlening, ga ik graag een potje voetballen of hardlopen.

Beschikbaar op: alle dagen


Corrie Broekman

Mede eigenaar – oprichter

In 1990 ben ik vanuit huis gestart met Administratiekantoor Broekman, inmiddels uitgegroeid tot een allround servicegericht kantoor onder de naam Broekman Administratie & Fiscale Diensten. Met plezier zie ik dat de volgende generatie het overneemt, maar toch blijf ik nog betrokken bij een aantal van mijn trouwe klanten en verzorg ik de personeelsadministratie. Ik werk nog drie dagen per week (maandag, dinsdag en donderdag). De andere dagen geniet ik van mijn kleinkinderen, ben ik actief als vrijwilliger en ga ik graag samen met mijn man Gerrit op vakantie met de caravan of genieten we wandelend van onze eigen omgeving.

Beschikbaar op: ma, di, wo


Janine Broekman

Mede eigenaar – actief op vele vlakken

Begin 2013 ben ik gaan werken in ons familiebedrijf. Mijn grootste drijfveer zijn de mensen achter de onderneming. De ondernemersgeest werkt aanstekelijk en geeft mij ook altijd weer andere inzichten. Samen met de ondernemer vertaal ik de cijfers naar de dagelijkse gang van zaken. Ik werk 5 dagen per week, maar ga op dinsdag en donderdag wat eerder naar huis om mijn dochters Isa en Meike van school te halen. Graag breng ik tijd door met mijn gezin, maar ook naast mijn werk blijf ik ondernemend. Zo ben ik actief als vrijwilliger, werk ik als trouwambtenaar en vind ik het leuk met mijn honden te trainen of gewoon een stuk te wandelen. 

Beschikbaar op: alle dagen


Linda Ruiter

Ondersteuner – kordaat

Sinds 1 mei 2015 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Broekman Administratie & Fiscale Diensten. Als u ons kantoor belt, is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ook beheer ik al het (elektronisch) berichtenverkeer met de Belastingdienst. Mijn andere werkzaamheden zijn onder andere het boeken van administraties, voorbereiden van de aangiften omzetbelasting en het voorbereiden van de jaarrekeningen. Tenslotte ondersteun ik Corrie, Corné en Janine waar nodig. Samen met mijn drie kinderen woon ik in Tiel. Naast mijn werk besteed ik veel tijd aan mijn gezin en loop ik graag hard.

Beschikbaar op: ma, di, do, vr

Begin met chatten
Copyright © - Broekman Administratie & Fiscale Diensten 2024
Menu

Adres

Rijnstraat 22
4191 CL Geldermalsen
(0345) 57 31 78
info@broekman-administratie.nl

Openingstijden

ma-vr 08:30 - 17:00