Startende ondernemer

U bent eruit en waagt de sprong in het diepe. Of u heeft een briljant idee. U start uw eigen bedrijf! Even naar de Kamer van Koophandel en u kunt aan de slag. Toch? Er zijn wel even een aantal zaken waar u rekening mee moet houden, zeker administratief en fiscaal. Wij weten welke en helpen u graag op weg.


Ondernemingsplan

Een bedrijf begint meestal simpelweg met een goed idee. Het is raadzaam om dit idee zo goed mogelijk uit te werken tot een echt plan. Met een ondernemingsplan kan worden bepaald of het plan werkelijk uitvoerbaar is. Dit is natuurlijk voor uzelf van belang, maar ook voor het verkrijgen van een mogelijk startkapitaal bij de bank.


Eigen verantwoordelijkheid

Voorheen heeft u wellicht in loondienst gewerkt en werd alles automatisch door uw werkgever geregeld. Nu zit u in de stoel van de ondernemer. U bent nu zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van een correcte administratie, het aangeven van uw inkomsten bij de Belastingdienst, verzekeringen, pensioen, het werken met modelcontracten als vervanging voor de VAR etc. Voelt u de druk? Wij ondersteunen u om aan alle verplichtingen te voldoen zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Begin met chatten
Copyright © - Broekman Administratie & Fiscale Diensten 2024
Menu

Adres

Rijnstraat 22
4191 CL Geldermalsen
(0345) 57 31 78
info@broekman-administratie.nl

Openingstijden

ma-vr 08:30 - 17:00