Onze diensten

De administratie is voor veel ondernemers abracadabra. Bovendien heeft u wel wat anders te doen. Het is het enige onderdeel wat ondernemen minder leuk kan maken.

Bovendien: hoe beter de zaken gaan, hoe meer administratieve rompslomp op u wacht. Wij nemen het u deels of geheel uit handen, van begin tot eind, ongeacht of u een onderneming met personeel heeft of een ZZP’er bent.


Financiële administratie

Het opzetten en inrichten van een financiële administratie is stap 1, maar het bijhouden van de administratie is minstens net zo belangrijk. Om op de hoogte te blijven van de actuele gang van zaken, om snel iets te kunnen vinden en om controle te houden over de situatie. Alleen zo kunt u onderbouwde beslissingen blijven nemen voor uw onderneming.


Belastingaangifte

Een ondernemer is verplicht om verschillende aangiften bij de Belastingdienst in te dienen. Denk hierbij aan de aangifte Omzetbelasting en aangifte Loonheffing, maar ook de aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting. Wij zijn in alle aangiften thuis. Op basis van tussentijdse resultaten, een vergelijking met voorgaande jaren en de toekomstige verwachtingen zorgen wij samen met u voor een realistische schatting om onaangename verrassingen te voorkomen.


Personeelsadministratie

De zaken gaan goed. Uw bedrijf groeit en u heeft personeel nodig. Gefeliciteerd! Maar het brengt ook verplichtingen met zich mee. Loonheffing betalen bijvoorbeeld, maar ook premies voor de werknemersverzekeringen afdragen en een loonadministratie. En wie houdt dat allemaal bij? U raadt het al.


Wat bieden wij:

  • Opzetten van de personeelsadministratie
  • Verzorging van salarisberekeningen en jaaropgaven
  • Opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • Indienen van ziek- en herstelmeldingen
  • Aangifte loonheffing
  • Aangifte afdracht pensioenpremies e.d.
Begin met chatten
Copyright © - Broekman Administratie & Fiscale Diensten 2024
Menu

Adres

Rijnstraat 22
4191 CL Geldermalsen
(0345) 57 31 78
info@broekman-administratie.nl

Openingstijden

ma-vr 08:30 - 17:00