Persoonlijkheid en kwaliteit

Het financiële en fiscale landschap is complex en verandert voortdurend. Onze dienstverlening begint met een actueel verstand van zaken. Kennis gaat bij ons hand in hand met ervaring, persoonlijk contact en interactie. Samen krijgen we echt inzicht in een organisatie of iemands persoonlijke situatie. Dat zijn onze voorwaarden voor optimale kwaliteit en dienstverlening op maat.


Jarenlange kennis en ervaring

Boekhouding lijkt een saai vak, maar niets is minder waar. Voor ons is het elke dag weer boeiend en een uitdaging om complexe situaties op te lossen. Soms zelfs op een creatieve manier, zolang het maar binnen de kaders is. Dat doen we al jaren met plezier. Ook ons vak verandert voortdurend en dat vraagt om bijscholing. Nieuwe regels, nieuwe software. Van een papierwinkel naar online programma’s en communicatie. We blijven graag up-to-date. Hoezo saai? Maar ieder zijn vak natuurlijk.


Samenwerking en ondersteuning

Natuurlijk vertrouwen we op onze kennis en blijven wij gedegen advies geven. Maar we doen dit in samenspraak met u en we luisteren graag naar uw verhaal. Veel van onze klanten kennen we al jaren. Hun situatie verandert, en wij veranderen mee. We kijken altijd samen naar de beste situatie en oplossing. We denken mee en houden elkaar online op de hoogte. We halen er samen uit wat erin zit. Van begin tot eind blijven we u ondersteunen en ontzorgen.Advies en betrokkenheid

Wilt u dat we met u mee blijven denken en bijsturen op andere bedrijfsmatige vlakken die in het verlengde liggen van onze expertise? Of zoekt u een financiële sparringpartner? Geen probleem. Vaak voelen we goede en slechte financiële en fiscale aspecten al haarfijn aan. Door ervaring kun je daar vaak al op inspelen. Het gaat tenslotte om het resultaat – onder de streep in ons geval.

Begin met chatten
Copyright © - Broekman Administratie & Fiscale Diensten 2024
Menu

Adres

Rijnstraat 22
4191 CL Geldermalsen
(0345) 57 31 78
info@broekman-administratie.nl

Openingstijden

ma-vr 08:30 - 17:00