Persoonlijkheid en kwaliteit

Het persoonlijke contact met de klant is van groot belang om goed inzicht te krijgen in een organisatie. De interactie tussen beide partijen waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ondersteuning

Wij ondersteunen u als ondernemer graag om de doelstelling van uw onderneming te behalen, zodat u zich kan richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Wij nemen voor u de gewenste financiële en fiscale taken uit handen.

Van het verwerken van de dagelijkse administratie tot het opstellen van de jaarrekening, van de volledige personeelsadministratie tot het doen van alle hiervoor benodigde belastingaangiften. Wij bieden volop mogelijkheden om voor uw onderneming de administratie te verzorgen. Aansluitend denken wij met u mee bij overige bedrijfsmatige aspecten.

Samenwerking

Binnen onze dienstverlening staat samenwerking met de klant en ondersteuning aan de klant centraal. Niet simpelweg verwerken van de financiële stukken of aangifte doen van belastingen, maar meedenken met u om het beste resultaat te behalen! Daarbij is een administratie up-to-date houden belangrijk. Op die manier kunt u namelijk altijd tijdig inspelen bij veranderingen en bent u op de hoogte van resultaten van uw onderneming.