ZZP'er

Een ZZP'er werkt als zelfstandige voor verschillende opdrachtgevers. Na een lange dag werken moet ook de administratie nog worden bijgewerkt. Voor veel ZZP'ers een noodzakelijk kwaad!

Zelfstandige Zonder Personeel

Ook voor een ZZP'er is het bijhouden van een administratie een verplichting. Echter wilt u zelf natuurlijk wel weten wat u verdient en wat u uitgeeft aan kosten. Een goede administratie geeft inzicht in uw bedrijf en wat u overhoudt om van te leven en leuke dingen te doen.

De fiscale regelgeving wordt steeds uitgebreider en complexer. Daarom is het bijhouden van de administratie voor een ZZP'er vaak een tijdrovend geheel. Niet iets wat u er 'even' bij doet. De zorg van de administratieve verplichtingen nemen wij graag van u uit handen, zodat u zich kan richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Verklaring Arbeidsrelatie (VAR)

De Belasting geeft met een VAR vooraf duidelijkheid of uw vergoeding als winst uit onderneming, inkomsten uit dienstverband of als resultaat uit overige werkzaamheden wordt beoordeeld en dus fiscaal wordt behandeld. Deze verklaring is niet verplicht maar soms wel door uw opdrachtgever gewenst. Uw opdrachtgever wil immers vooraf zekerheid of er werkelijk een zelfstandige wordt ingehuurd. We helpen u graag met deze aanvraag.