Zakelijke ondersteuning

Van het verwerken van de dagelijkse administratie tot het opstellen van de jaarrekening, van de volledige personeelsadministratie tot het doen van alle hiervoor benodigde belastingaangiften.

Verzorging

Administratieve ondersteuning is op verschillende manieren in te vullen. De volledige administratie kan door ons worden verzorgd, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen een bepaald deel uit te besteden als de boekhouding door u zelf wordt bijgehouden. Tevens zijn wij graag bereid om de administratie op uw locatie uit te voeren.

Offline/online

Indien de administratie (gedeeltelijk) door u wordt ingeboekt, is er de mogelijkheid om te kiezen voor diverse software. Ook is er de keuze voor een versie offline of een versie online. Bij een offline versie staat de software gewoon op uw computer. Dezelfde functionaliteit is vaak ook online beschikbaar zodat uw administratie altijd overal beschikbaar is als internettoepassing. Hierdoor kunnen wij met u meekijken, meeboeken en waar nodig correcties maken.

Belastingaangiften

Daarnaast is een ondernemer verplicht om verschillende aangiften bij de Belastingdienst in te dienen. Denk hierbij aan de aangifte Omzetbelasting en aangifte Loonheffing, welke wij graag voor u verzorgen.

Ook moeten ondernemers aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting doen. Op basis van tussentijdse resultaten, een vergelijking met voorgaande jaren en de toekomstige verwachtingen zorgen wij samen met u voor een realistische schatting om onaangename verrassingen te voorkomen.